Un blog cu teme juridice

Acest blog se adresează oricărei persoane și a fost creat din dorința de a dezbate și a analiza cât mai multe teme de referință din domeniul vast al dreptului român, precum și al celui comunitar.
Astfel, voi folosi mijlocul oferit de această platformă pentru a publica diverse articole privind dispozițiile din noile Coduri (C.Civ. și C.P.C), noutăți din legislație, informații despre concursuri naționale și europene, și alte articole relevante.

marți, 13 noiembrie 2012

WEBINAR LIVE EUROCONCURS

  PREGĂTIRE EPSO


                                                                                
         Așa cum am precizat mai sus în descrierea blog-ului, v-am promis că voi posta articole în legătură cu diverse concursuri naționale și europene. Ei bine, această postare vizează concursurile pentru posturile de funcționar într-o instituție UE. 
        Mai exact, doresc să vă anunț că echipa EUROCONCURS organizează din ce în ce mai multe webinare gratuite de pregătire pentru concursuri de acest gen, în cadrul cărora puteți să vă logați și să adresați întrebările voastre. 
       Un astfel de webinar live se va ține online în data de 15 noiembrie 2012 de la ora 19:00!

„Te asteptam joi 15 noiembrie 2012, seara de la ora 19.00 sa participi la un webinar LIVE gratuit despre cum sa abordezi intrebarile de gandire situationala.
Subiectele pe care le vom dezbate sunt:
  • Ce este gandirea situationala?
  • Tipurile de competente investigate;
  • Modele de intrebari de SJT;
  • Intrebari si raspunsuri.
   Ca sa poti participa la webinar apasa pe link-ul de mai jos: http://webinar.euroconcurs.ro (data te-ai inscris deja foloseste link-ul pentru webinar)
P.S. Nu uita!
Sambata, 17 noiembrie si 18 noiembrie sustinem o sesiune de training intensiv pentru etapa de pre-selectie Computer Based Test.
Vezi agenda trainingului si toate detaliile cu un click pe link-ul de mai jos si inscrie-te:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comment aici!

I like this!